مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از سیمکارت

سلام. سال قبل گوشیه پسرم رو دزدیدن و من سیم کارتشو بصورت تلفنی مسدود کردم و پیگیر وصل مجدد نشدم
بعد از چند ماه متوجه شدم که سیم کارت مسدود نشده بوده و کلاهبرداری ده میلیونی باهاش انجام گرفته توضیحات ب دادگاه ارائه دادم شنبه هم دادگاه کیفری دو دارم الان باید چی کار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حضوری پیگیر ماجرا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
باید در دادگاه ادعای خود را ثابت کنید در غیر این صورت دادگاه شما را محکوم خواهد کرد.