مشاوره حقوقی رایگان - بیمه ورزشی

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده در سال 94 به باشگاه خانه کشتی شهرستان ورود و بعد از تمرین و در حال کشتی دچار عارضه قلبی سکته شد و به رحمت خدا رفت بعد از پرس و جو مشخص شد که پدر بنده کارت بیمه نداشتن و مسئولین باشگاه هم چون پدر بنده جز پیشکسوتان کشتی بوده از وی جهت ورود کارت بیمه نخواستن و پیگیر دریافت کارت بیمه وی نشدند در حال حاضر از اداره تربیت بدنی شکایت به عمل آمده که در کارشناسی اول به نفع تربیت بدنی کارشناسی شد و مقصر را پدر من دانستند بعد با اعتراض دوباره به کارشناسی 3 نفره ارجاع شد و کارشناسی 3 نفره 30 درصد اداره تربیت بدنی را مقصر کرد و بعد دوباره در خارج از وقت اعتراض به کارشناسی 5 نفره ارجاع شد که دادیار قضایی کارشناسی 5 نفره را رد کرد و کارشناسی 3 نفره را تایید کرد اما بعد از ارجاع پرونده به دادگاه قاضی رای دادیار را قبول نکرد و کارشناسی 5 نفره را تایید کرد و حکم به برائت تربیت بدنی داد و گفت چون فرد به مرگ طبیعی فوت شده بیمه مسئولیت ندارد. و هیچکدام از مسئولین متهم نیستند در حال حاضر با توجه به اعتراض به رای دادگاه خواستم بدانم آیا واقعا پدر بنده مقصر است و اداره تربیت بدنی با توجه به تخلف صورت گرفته تقصیری ندارد. اگر چنین نیست لطفا راهنمایی بفرمایید که بنده چگونه و با استفاده از چه ماده و قانونی می توانم احقاق حق کنم چون من با وکلای شهرستان که صحبت کردم همه همان حرف قاضی دادگاه را تایید کردند و می گویند بیمه به شخصی که به مرگ طبیعی فوت میشود ولو در باشگاه تعلق نمی گیرد.
با تشکر از جنابعالی.

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ قانونی در هیچ کجای دنیا برای تعلق خسارت به شما وجود ندارد