مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر در بزرگ راه

با سلام
پدر بنده در بزرگ راه که تقریبا بین شهری میشه و تا چندین کیلومتر پل و زبر گذر نداره و عابرپیاده بودش با یک سواری تصادف میکنه کارشناس سواری به خاطر بی احتیاطی و رعایت نکردن قوانین و مقرارت و دیر رویت کردن مقصر کرده و حالا طرف اعتراض زده میخواستم بدونم امکان داره که مارو مقصر کنن ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل...