مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام خسته نباشید
آخرین روزهای سال 96 پدرم من فوت کرد ... سال 97 من و خواهرم ومادرم به برادرم وکالت دادیم تا حقوق پدرم را به نام مادرم بزنه ویه مقدار سهام داشت که پیگیر اونها هم بشه...
برادرم وکالت نامه وتنظیم کرد وما هم اطمینان کردیم نخونده امضا کردیم
حقوق درست شد.. ولی سهام هیچ وقت معلوم نشدچی شد..
بعد چند سال فهمیدم متن رو طوری تنظیم کرده تمام دارایی پدرم در اختیار خودش باشه وما هم هیچ کاری نتونیم بکنیم..
سوال اینجاست
هیچ راهی برای پس گرفتن وکالت.. یا شکایت وجود داره.. یا هر کاری که چهره واقعی این آدم رو بشه هست..
لطفا کمکم کنید
مرسی

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
باید وکالت نامه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد