مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

با سلام و درود
ملکی که متعلق به پدر و من میباشد و دارای سند 3 دانگ 3 دانگ است
حالا که پدر فوت میکنن و ورثه نسبت به سه دانگ ارث میبرن و درخواست افراز میدهند
چطور میتونم که 3 دانگ از این ملک به نامم و از اون 3 دانگ هم ارث میبرم
چون بر سر قیمت توافق نمیکنیم حق ورثه رو مطابق کارشناس دادگاه پرداخت کنم و ملک به مزایده گذاشته نشه؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
صرفا باید توافق انجام بدید بر سر قیمت ، در غیر اینصورت چنانچه ملک قابل افراز نباشه ، به فروش میرسه

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام.چون اختلاف نظر دارید از اداره ثبت درخواست افراز دهیدو سپس مراحل دستور فروش ملک را طی کنید.در هر حال موضوع به کارشناسی ارجاع می شود و سپس مطابق مبلغ تعیینی کارشناس خودتان ملک را بردارید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم افراز به فروش می‌رسد