مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ضرر و زیان بدلیل تقصیر سر دفتر

باسلام. بدلیل تخلف سر دفتر در صدور عدم حضور دادگاه حکم به فسخ معامله میدهد. بعد اینکه از طریق اداره ثبت تخلف سر دفتر محرز گردید. ولی مرورزمان بهش خودرو در داگاه کیفری منجر به رد شکایت کیفری شد. ولی در حکم نوشتن که تخلف سر دفتر تخلف صنفی و انتظامی میباشد. بنده توانستم اعاده دارسی به ابطال حکم فسخ رو بدهم. و حکم فسخ باطل شد. و برای فروشنده اپارتمان الزام به سند و اجرت المثل و تاخیر در تحویل مبیع رو دادم. سوال من اینجاست. .که ایا میتوانم دادخواست مطالبه ضرر و زیان از سر دفتر کنم.. اگر هست.. چگونه.. ایا بدلیل اینکه از فروشنده درخواست ضرر و زیان کردم.. ایا رد نمیشود باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون از پاسخ شما.بنظر شما این همه اسیب رو سر دفتر به بنده رسوند..واقعا هیچ ..و سردفتر هیچ تعهدی در قبال این اسیب نداره..

تخلف سر دفتر مطالبه ضرر و زیان