مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام ما یه قراردادی بستیم با این متن در مورد واگذاری وام ازدواج متاسفانه فروشنده وام بعد واریز مبلغ وام حق و حقوق مارو تو قرارداد نمی‌دهد ضامن هم خود من هستم و یه اظهارنامه فرستاده که با توجه به بند انصراف من میخوام با پرداخت هفده میلیون قرارداد رو فسخ کنم آیا میتونه یا نمیتونه با توجه به قراردادی که متنشو پایین نوشتم ،
متاسفانه امکان مراجعه به وکیل به خاطر وضعیت مالیم حتی برای مشورت ندارم پیشاپیش بخاطر طولانی بودن و وقتی که بهم میدید ازتون ممنونم
به این شرایط که صاحب امتیاز با توافق کارگزار توافق نموده که از مبلغ امتیاز خود هشتاد میلیون دریافت کند امتیاز خود را واگذار کند کارگزار نیز امتیاز مربوطه را نود میلیون به آقای ایکس که منم واگذار کرده است بنابراین مقرر گردیده که خریدار از اصل تسهیلات پس از کسر کارمزد سال اول مبلغ نود میلیون دریافت کند ضمانت تسهیلات مربوطه را در طرف بانک عامل و پرداخت اقساط تسهیلات مربوطه را ظرف ده سال و کارمزد سالانه اعلامی از طرف بانک را عهده دار گردد مبلغ بیست میلیون هم حق کارگزار به کارگزار تعلق خواهد گرفت .
لازم به ذکر است در صورت انصراف هر یک از طرفین از قرارداد مذکور می‌بایست مبلغ هفده میلیون تومن وجه التزام به طرف مقابل پرداخت گردد

صاحب امتیاز متعهد میشود به محض واریز وام در بانک حاضر و مبلغ واریزی خریدار و کارگزار را طبق بند به شماره حساب ارائه شده پرداخت کند در صورت عدم اجرای تعهد از طرف صاحب امتیاز ظرف مدت 24 ساعت علاوه بر حق اقدام قانونی توسط کارگزار از محل ضمانت سفته سیصد میلیونی فروشنده روزانه به مبلغ پونصد هزار تومن وجه التزام از تاریخ روز پرداخت وام تا تسویه کامل به طرفین تعیین می‌گردد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

سلام. اینگونه متوجه نمیشم. از طریق سایت تماس بگیرید. مشاوره ی من برای شما رایگان است