مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام
پدر بنده فوت کرده اند. سند خانه شش دانگ به اسم مادرم است آیا مادرم تا زمانی که در قید حیات هستند می توانند چهار دانگ از شش دانگشان را به نام یکی از وراث بزنند؟
اگر دو یا چهار دانگ از سند را به نام یکی از وراث بزنند آیا بعد آن وارث می تواند دوباره مقدار سهمی که به نامش زده شده است را به مادر برگرداند؟
الان ما خانه مان را به بساز و بفروش داده ایم وقتی طبقه سوم ساخته شد یک و نیم دانگ از خانه را به نام بساز و بفروش زدیم و هنگام تحویل کلید هم باید یک و نیم دانگ دیگر به نام بساز و بفروش زده شود حال، اگر الان مادرم دو یا چهار دانگ از خانه ای (که یک و نیم دانگ آن به بساز و بفروش انتقال یافته) را به نام یکی از وراث بزنند مشکلی که پیش نمی آید؟
با تشکر

پاسخ ها :

انتقال ملک به یکی از وراث