مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و استرداد طلا

درود بر شما
پس از يكسال زندگی مشترک، زوج به مدت ٤ماه منزل و زوجه رو ترک كرده و در ساعت عدم حضور زوجه و به همراه پدرش سرويس های طلايی كه سر عقد از طرف خانواده زوج و همچنين زوجه به زوجه داده شده را از منزل برده اند. همچنين تمامی سكه های سرعقد و فاكتورهای لوازم جهيزيه كه پدر زوجه خريداری كرده. لازم به توضيح است كه سرويس طلايی كه روز عقد از طرف خانواده زوج به زوجه داده شد برای صرفه جويي در مخارج متعلق به مادر زوج بود كه چون برای زوجه تدارک نديده بودند بعنوان هديه اين طلا رو سر عقد به زوجه دادند كه بعد از سرقت ادعا كردند كه امانت بوده درصورتی كه هرگز جايگزينی برايش تهيه نكردند و سر عقد اينطور گفتند كه متعلق به عروس هست. همچنين سرقت طلای خريداری شده توسط پدر زوجه را از منزل انكار ميكنند با وجود اينكه فاكتور آن نزد پدر زوجه موجود هست، آيا امكان استرداد طلاها وجود دارد؟
زوج دادخواست طلاق داده درصورتی كه زوجه حاضر به ترک زندگی مشترک نيست. ميزان مهريه زوجه ١سكه است و خانواده زوج اصرار به استرداد حلقه و حتی هدايای تولد و غيره دارند!
لطف ميفرماييد راهنمايی كنيد كه چه مواردی قابل استرداد و كدامها متعلق به زوجه و غير قابل استرداد هستند؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

اول باید شکایت سرقت مطرح کنید ولی با شاهد هم ممکنه که اثبات کنید بدون فاکتور