مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام و عرض ادب
بنده دادخواستی به خواسته فسخ اقامه کردم و رد شد غبن فاحش)
الان می‌خوام دادخواست فسخ به استناد خیار شرط و تخلف صورت گرفته خریدار و عدم به واریز به موقع ثمن از ناحیه ایشان اقامه کنم
سوال اول آیا امکان اعمال خیار شرط وجود داره ؟؟؟
سوال دوم خریدار مدعی هست که باید اجرت المثل بهش پرداخت کنم و اینکه بنده به دلیل تخلف صورت گرفته دو سال پیش طی پیامکی گفتم ملک رو تحویل نمیدم ولی خریدار رفته کلید ساخته و اکنون در تصرف خریدار هست چطور میشه از شکایت واهی خریدار مبنی بر اجرت المثل فرار کرد ؟؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نکته اول اشتباهی که مرتکب شدید و دعوی رد شده است به ضرر شماست و شما را عقب انداخته است و نکته دوم پرونده شما طوری است که اگر وکیل داشته باشد قطعا دفاع خواهد کرد و فسخ مسئله خلاف اصل است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
نیاز به بررسی مدارک و قرارداد خرید شما و توضیحات جامع تر دارد ، از طریق مشاور تلفنی اقدام نمایید