مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

سلام وقت بخیر من 111مدل 95 دارم که تو پارک بود و از پشت زدن به ماشینم و در صندوق و گلگیر و شاسی ماشین آسیب دیده
میتونم درخواست افت قیمت کنم؟ و حدودا چقدر افت قیمت ماشینم میشه؟ و همینطور میتونم بعد از درست کردن ماشین اینکارو کنم یا باید قبل تعمیر کارشناس ماشین رو ببینه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قبل از تعمیر باید کارشناسی نمایید و دادخواست دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا قبل از درست کردن ماشین، درخواست تامین دلیل مبنی بر تعیین مقصر و میزان خسارت و افت قیمت بدهید. سپس به طرفیت مقصر دادخواست مطالبه خسارت بدهید