مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دخل و تصرف در اموال توقیفی

کلانتری برای توقیف خودرو اومده بود در خانه و بدون نشان دادن برگه توقیف خودرو به من گفتن ماشین برای مهریه حکم توقیف دارد و به من گفتن خودت پشت فرمان بشین یکی از مامور هم کنارم نشست وبعداز خواهش و تمنا تا درب کلانتری رفتیم واز آنجا بعد از پیاده شدن مامور کلانتری من ماشین فراری دادم بعداز چهل روز خانم متوجه شدند که ماشین نرفته پارکینگ ورفتن بازرسی و دارای نظامی شکایت کردن بر علیه ریس کلانتری ایشان هم چند باری به من زنگ زده که ماشین بیار و تحویل بده که من امتناع کردم و ریس کلانتری رفته از دادگاه بعنوان دخل وتصرف در اموال توقیفی شکایت کرده ومنو خواست دادگاه جهت دفاع از اتهام .خواهشاً راهنمای کنی که چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

دخل و تصرف در اموال توقیفی توقیف خودرو بابت مهریه توقیف خودرو مهریه