مشاوره حقوقی رایگان - شروط ضمن عقد

سلام سال 73 ازدواج کردم. والدینم حق طلاق بلاعزل از همسرم گرفتن و با این شرط عقد کردیم. بگذریم از مشکلات این 23 سال که همه بدنبال همین حق طلاق بود و از هفته بعد عقد شروع شد. همسرم از بعد عقد مدام این شرط را مانع زندگیمان میدانست و خواستار ابطالش بود. اکنون که فرزندانمان به دانشگاه رفته اند. ایشون دیگر حجت را تمام کرده و خواستار بخشیدن مهریه است و میگوید باید طلاق بگیری و حق نداری مهریه را بگیری و مرا در صورت دریافت مهریه تهدید می کند. در بین حرفاش می گفت این کار بکن بعدش دوباره عقد می کنیم و زندگیمان درست میشود. خیلی تحت فشار گذاشته منو . 6 ماهه حرف نمیزنه و فقط پرخاش و تحقیر و حملات فیزیکی. بنظرتون چکار کنم. ممنون اگه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. در خصوص مسئله ای که مطرح فرمودید بیشتر احتیاج به مشاوره روانشناسی دارید. در هر صورت مهریه شما بر ذمه زوج میباشد و در صورت بذل دیگر نمیتوانی مطالبه نمایید