مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مشارکت و تقسیم سود

با سلام
بنده با شخصی شروع به همکاری دریک مغازه فروش کفش کرده ام
سرمایه از ایشان کار و تخصص از بنده
تمام هزینه ها و اجاره مغازه به صورت 50-50 می باشد اما پول پیش مغازه را فقط من پرداخت کرده ام.
آیا در این صورت سود حاصل از فروش مغازه به صورت نصف نصف خواهد بود
یا ایشان باید نصف پول پیش مغازه را نیز پرداخت بکنند.
البته لازم به ذکر است سرمایه ایشان به صورت دلاری بوده و در صورت فروش کم کماکان سرمایه به دلیل رشد دلار رو به افزایش است
اما مبلغ پرداخت شده از جانب بنده بابت پول پیش به صورت ریالی بوده و سال به سال ارزش خود را بیشتر از دست میدهد.
با این اوصاف آیا کماکان سود به صورت 50-50 تقسیم خواهد شد یا حتما باید ایشان نصف پول پیش را پرداخت کنند تا شراکت 50-50 بشود؟
با تشکر

پاسخ ها :

نحوه شراکت در مغازه نحوه تقسیم سود در مغازه شراکت در مغازه تقسیم سود در شراکت شراکت