مشاوره حقوقی رایگان - تصادفی

سلام اقا خسته نباشید
من چندروز پیش یه تصادف داشتم چپ کردم بدون شاکی و ماشین خسارت دیده ای. منطقه ای تصادف کردم که کمربندی در حال تاسیس داخل شهر خودمونه ولی میگن حوزه پلیس راهنمایی رانندگیه شهری نیست ربط به پلیس راه همدان کرمانشاه داره
الان موقع تصادف افسری که اومد بازدید ماشین افسر از شهر خودمون بوده الان من مشکل کروکی برایه بیمه بدنم دارم افسری که صحنه تصادفو دیده میگه حوزه ما نیست باید بری پلیس راه کروکی بده. پلیس راهم میگه تا پیش کروکی از افسری که صحنه رو دیده نیاری من نمیتونم کروکی بکشم برات الان افسریم که دیده پیش کروکی براه من نمیکشه میگه حوزه ما نیست چه کاری میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

با ریس راهنمایی رانندگی منطقه مطرح کنید