مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص دریافت سند و مجوز نسبت به زمین واگذاری بنیاد مسکن

بنده از بنگاهی در پردیس زمینی بنیادی در بخش گلدره پردیس خریدم. بصورت وکالت فروش و مبایعه نامه و قرارداد واگذاری بنیاد به دونفر ، و وکالت تفویض اخیار فروش از دونفر اول به یک نفر و از ایشان به من ، تمام مدارک بالا وکالتها تا قرارداد واگذاری مبایعه نامه فروش ، کد رهگیری ، و خود قرارداد واگذاری را دارم ، برای گرفتن سند به بنیاد مسکن مراجعه کردم گفتن نقشه شهرداری هنوز تایید نشده مدارکتون برابر اصل کنید پروده تشکیل بدید تا وفتی تایید شد نقشه شهرداری تماس میگیریم برای اقدامات سند .
بعد از مدتها مراجعه کردم ، الان چندین بهانه آوردن که زمین شما کلاهبرداری و مدعی دیگر هم داره ،،،
و شما مبایعه نامه وکالتهای قبلی بیارید تا بررسی مجدد کنیم . این صحبت مشاور حقوقی بنیاد مسکن آقای ... گفتن و گفتن خودشون مدعی زمین هستن و من اثبات کنم که حق منه !!!!
لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست علیه بنیادوایادی سابق دهیدببینیدچه مداركی دارند