مشاوره حقوقی رایگان - فرار از صحنه تصادف

با سلام من در تاریخ 1396/11/24 تصادفی داشتم که فقط خسارت مالی بوده ولی به دلیل حمله طرف مقابل و جلوگیری از کتک خوردن از صحنه تصادف فرار کردم الان میخوام طرف پیدا کنم و خسارتشو بدم بهش چطوری میتونم پیداش کنم من شماره پلاکشو ندارم ؟
اگر هم اون از روی شماره پلاک ماشینم شکایت کرده باشه میتونه ماشینمو بخوابانه و اینکه چگونه میتونم متوجه بشم که شکایت کرده یا نه ؟

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.باید ب دادسرای تصادفات و سواحل اختلاف محل حادثه رجوع کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،راهی ندارید،اگرآن شخص شماره پلاک خودرویتان راگرفته باشدمیتواندشکایت نماید.موفق باشید