مشاوره حقوقی رایگان - درباره قرار‌ منع تعقیب

با سلام و خسته نباشید ،، مادر بنده برای گرفتن ارثیه پدری خود از برادرش شکایت کرده بعد از چند ماه رفت و امد به دادسرا الان پیامک اومده که نسبت به اتهام تصرف عدوانی و فروش مال غیر طی فلان شماره در تاریخ فلان قرار منع تعقیب صادر شد،،، ما چیکار باید بکنیم چند روز وقت داریم تا اعتراض کنیم اگر لازمه،، ممنون میشم که زود جواب بدین ،،، تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
شما ظرف ده دوز از تاریخ ابلاغ قرار مهلت اعتراض دارید
با نوشتن لایحه اعتراضیه به شعبه مراجعه نمایید و مراتب اعتراص خود را اعلام نمایید
اگر تمایل دارید میتوانید برای مشاوره حضوری تشریف بیاورید
موفق باشید

یک وکیل :

استان :

با سلام
شما ظرف ده دوز از تاریخ ابلاغ قرار مهلت اعتراض دارید
با نوشتن لایحه اعتراضیه به شعبه مراجعه نمایید و مراتب اعتراص خود را اعلام نمایید
اگر تمایل دارید میتوانید برای مشاوره حضوری تشریف بیاورید
موفق باشید