مشاوره حقوقی رایگان - میخوام ببینم وقتی پدرم فوت کرده چیزی داشته چون من سنم قانونی نبوده و پدرم زن دیگه ای داشته غیر از مادرم

من پدرم فوت کرده و زن پدر و یه برادر دارم اون زمان که پدرم فوت کردن شهرستان پیش مادرم بودم ولی می‌دونستم پدرم وزارتخانه درجمهوری داشته ولی به من میگن نه نداشته من چه جوری میتونم بفهمم که پدرم ملک داشته وزن پدروبرادرم گرفتن وبه من نگفتن برادرای پدرم میگن که ملک داشته زن پدرم میگه عموهای مال باباتو بالا کشیدن عموهام میگن زن پدرم بالا کشیده حالا بعدازچندسال من چطورمیتونم بفهمم که پدرم ملکی داشته یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قطعا آری امکان پذیر است اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حصر وراثت کنید و بعد اقدام به تحریر ترکه