مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ قولنامه ای

با سلام. مدیر ساختمان ما علی رغم اینکه فردی روحانی است بهترین نقطه و مکان را برای پارک ماشینش انتخاب کرده و جلوی درب پارک پارک میکند و جلوش خالی است ماشینش رو هم از جاش تکون نمیده میگه هر کی میخواد دیر بیاد یا زود بیاد باید از دربهای دیگه به زحمت بره جلوی ایشون پارک کنه و اما بنده باید برای جای پارک هر شب با حد اقل سه نفر درگیر باشم . آیا با توجه به اینکه پارکینگ قولنامه ای است و من هم همیشه مشکل دارم برای این موضوع باید چه کار کنم . لطفا ارشاد بفرمایید

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
اگر پارکینگ ها مشاع است هر مالکی می تواند هر کجا که جای پارک وجود دارد خودروی خود را پارک کند مگر اینکه سابقا جای پارک هر کس مشخص شده باشد که در این صورت باید به تقسیم بندی گذشته احترام گذاشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست الزام به تسلیم پارکینگ و تعیین جا نما یی پارکینگ را مطرح نمایید و