مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر پرداخت دیه توسط بیمه

بنده تو حادثه رانندگی مهرماه 97 چپ کردم. دادگاه دوماه بعد رای رو داد. تو حادثه ران پای چپم از دو ناحیه شکست. مدارکارو بردم شرکت بیمه تاریخ 10،97 بهم گفتن بهت زنگ میزنیم. چندوقت بعد خودم تماس گرفتم بهم گفتن تو نوبتی. امروز 24،8،98. ایا باید واسه گرفتن دیه اینقد تو نوبت باشی!

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
طبق قانون جدیدی که سال 95تحت عنوان قانون بیمه اشخاص ثالث تصویب و درحال حاضر نیز اجرایی می باشد پس مشخص شدن میزان خسارت بدنی و صدور حکم و تشکیل پرونده در بیمه توسط حادثه دیده بیمه 15وقت دارد تا دیه شخص رو پرداخت کنه و عدم پرداخت دیه ضمن اینکه جریمه ای درنظر گرفته شده که علاوه بر دیه باید پرداخت بشه عواقبی هم برای متخلف خواهد داشت لذا شما به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید مشکلتون رو انشاالله حل میکنن