مشاوره حقوقی رایگان - اول پذیرش اعسار بعد ورود به دعوای اصلی

با سلام. دردادگاه بدوی 20میلیون محکوم شدم.خواهان اعتراض به رای و بدوا اعسار دادم. اعسار در دادگاه بدوی بررسی و رد شده است. آیا برای رد اعسار نیز میتوان اعتراض به دادگاه تجدید نظر استان زد؟
و مهمتر از آن آیا باید جواب اعتراض به رد اعسار بیاید بعد حکم از دادگاه بدوی به استان برود؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بله می توانید اعتراض کنید. تا رأی قطعی درباره اعسار باید صبر کنید.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

بله اعسار نیز قابل تجذید نظر هست