مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه زن

با سلام
احتراماً اینجانب چند مدتی می باشد که با همسرم اختلاف شدیدی پیدا کرده ام و در شرف طلاق و جدائی می باشیم جهیزیه ایشان در زمان جدائی به چه صورت می باشد ؟بنده چهار قلم اصلی زندگی را بنابر حرف پدرشان در زمان خواستگاری خریداری کردم و حتی فاکتور خرید اقلام نیز موجود و بنام بنده و بتاریخ قبل از ازدواج می باشد از طرفی برخی از اقلام نیز در حین زندگی مشترک با پول خودم خریداری نمودم آیا این اقلام را باید جزو جهاز خانم در نظر گرفته و به وی مسترد نمایم؟ ممنون از راهنمائی تان

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

درودها اگر فاکتور یا شاهدی نداشته باشید ،حسب مورد لوازم مورد استفاده بانوان جزء جهیزیه است والا مساوی بین هر دو تقسیم میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اقلام اگر در لیست نوشته شده باشد و به امضا شما رسیده باشد (بدون هیچ گونه قید و شرطی) متعلق به زوجه است.