مشاوره حقوقی رایگان - تصادف 5050 با خسارت و اعتراض به کروکی

سلام من با موتور تصادف کردم طبق کروکی پنجاه پنجاه شده ولی کروکی اشتباهه و ما اعتراض کردیم گفتن هزینش300 تومن میشه میخواستم بدونم اگر طرف مقابل صد در صد مقصر بشه 300 تومن رو برمیگردونن؟
میخواستم بدونم دیه ام چقدر است. تو نامه پزشک قانونی نوشته 1. خراشیدگی حارصه صورت 2. دوناحیه خراشیدگی هر کدام حارصه ساق راست صدمات بر اثر اصابت جسم سخت 3.شانه راست متالم است. حدودی هم بگین ممنون میشم.
در اخر یک مشورت میخواستم، هزینه موتورم حدود 200 تومن میشه و الانم وسیله ندارم چون پرونده رفته دادسرا و هنوز خبری ندادن ایا میارزد به زحمتش که صبر کنم و اعتراضمو پیگیری کنم یا با پول خودم موتورم رو درست کنم و دیه هم که طبق سوالات بقیه نصف از بیمه طرف و نصف دیگر هم از بیمه خودم دریافت میکنم. پیگیر بشم یا نه؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

درود چنانچه طرف مقصر شناخته شود به میزان تقصیر کلیه هزینه هایی که بابت دادرسی و کارشناسی پرداخت کرده اید و باید پرداخت کند