مشاوره حقوقی رایگان - ورود موجر به ملک مورد اجاره

سلام و خسته نباشید.
من یک ملک ویلایی اجاره کرده بودم و هنوز هم مدت اجاره ام تموم نشده. مدت 2 هفته نبودم و وقتی برگشتم دیدم که ملک توسط مالک خالی شده و قفل عوض شده و به مستاجر دیگری اجاره داده شده و خبری از وسایل من نیست. میخواستم بدونم تحت چه عنوانی می تونم از موجر شکایت کنم و آیا برای ورود به عنف میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان سرقت می‌توان طرح شکایت کرد. چون مال شما را برده است