مشاوره حقوقی رایگان - حساب جیمیل

سلام
می‌بخشید من دیروز تو یه سایتی عضو شدم و به من یک پیامک اومد که تا دو ساعت آینده کد فعال سازی برای کار در اون سایت رو به من ایمیل میزنند اما خبری نشد و من هم چون آدرس جی میل خودم رو داده بودم نگران بودم که شاید از طریق هک جی میل به اطلاعات من دسترسی پیدا کنند برا همین هم گذر واژه ی خودم رو عوض کردم و هم شماره ی تلفن و همچنین گزینه ی راست آزمایی دو مرحله ای رو هم فعال کردم
مشکل از اونجا شروع شد که خواستم حساب جی میلم رو حذف کنم و برای این کار تمام داده ها رو بایگانی کردم و گوگل یک اطلاعیه به گوشیم فرستاد که باید یک آدرس دیگه برای استفاده از حساب وارد کنید مثل استفاده از گوگل پلی و من هم یک ایمیل جدید درست کردم و الان گوگل یک اطلاعیه برام فرستاده که نشانی جیمیل از حساب شما پاک شد و آدرس جدید ایمیل در انتظار تایید است
خواستم ببینم منظور از اینکه نوشتید نشانی جیمیل از حساب شما پاک شد یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی من دیگه از طریق جیمیلم نمیتونم تو سایتی عضو شم یا برا کسی متن بفرستم ؟؟؟؟؟ باید منتظر باشم تا آدرس ایمیل جدیدم تایید شده و بعد باید با اون کار کنم ؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین خیلی واسم حیاتی چون من کسب و کارم با ایمیل است
می‌بخشید طولانی شد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به نظر شما این سوال حقوقی است یا سوالی در دایره علوم کاکپیوتر؟