مشاوره حقوقی رایگان - خراش و یا آسیب دیده گی مقعد

سلام ... شرمسارم از سوالم اما نیاز دارم کمکم کنید لطفا.. واقعیتش من 19 سالمه و قصد دارم استخدامه ارتش بشم.((من زمانه بلوغ مشکل خود ارضایی شدید داشتم و اواخرش عادت داشتم در حین خود ارضایی اشیا فرو کنم در مقعدم ) ولی الا بعده 6 ماه دیگه خود ارضایی نمیکنم . تروخدا بگید ((ترو خدا بگید برای معاینه پزشکی دچاره مشکل میشم یا نه )) کمکم کنید

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

یکی از صفت های خداوند ستار العیوب بودن : حال به قول خودت پاک شده اید و دیگر سراغ اشتباه گذشته ات نمی روی ، در یک امتحان و آزمایش استخدام شرکت کن و بر سر پیمان پاکی خود باش خداوند کمک می کند وکار درست می شود . به شرط استقامت بر پاکی و....