مشاوره حقوقی رایگان - روش رفع توقیف خودرو که به علت چک برگشتی توقیف شده با فیش حقوقی کارمند رسمی

با سلام بنده کارمند رسمی هستم چگونه می توانم خودرو توقیف شده خود را که به علت 20 میلیون تومان چک برگشتی توقیف شده (و پرونده قضایی چک در مرحله درخواست اعسار از طرف اینجانب می باشد) رفع توقیف کنم تا روال پرونده چک در شورای حل اختلاف طی شود. ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
یا بایدپول نقد به صندوق دادگستری واریزنماییدیامالی دیگر به دادگاه معرفی کنید والا رفع توقیف نمیشود همچنین شماباداشتن مال دعوای اعسار ازشمارانمی پذیرند

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه ماشین به نام خودتون باشه و توقیف شده باشه همانطور که همکار محترم گفتند یا باید مالی در قبال آن بسپارید یا اینکه رضایت طلبکار را اخذ نمایید در غیر اینصورت ماشین آزاد نخواهد شد .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

می توانید یک مال دیگر معرفی نمایید .