مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب

سلام وقت بخیر.
دو ماه پیش از یه سایتی شارژ خریدم که ناموفق بود. الان متوجه شدم حسابم مسدود شده و شاکی دارم.
پلیس فتا دوتا استان حسابم رو مسدود کرده.ایرانشهر سیستان بلوچستان و بندرعباس‌.خودم اصفهانم.
پرینت حساب گرفتم طی دو روز از یه کارتی چند مرحله پول واریز شده به حسابم و همون لحظه برداشت میشده واریز میشده به یه حساب‌.متاسفانه پیامک هم فعال نبوده.با این حساب کار نمیکردم فقط یارانه واریز میشه.
پلیس فتا اصفهان رفتم میگن ما مسدود نکردیم کاری نمیتونیم بکنیم.
به دو تا شعبه بانک ها هم زنگ زدم گفتن پلیس فتا به ما دستور داده مسدود کنیم.
باید چیکار کنم.؟؟؟
ممنون زود جواب بدید

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

الزاما با ید به دادسرای شهر محل شکایت مراجعه کنید