مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

سلام. در ملکی زندگی می‌کردیم در روز دادگاه به قاضی محترم عرض کردم بنده تخلیه کرده ام، 10 روز مهلت تا برادرم هم تخلیه کند.
بعد از 10 روز او هم اثاث خود را برد ، ملک زمینی است 10000 متر و کنارش ساختمانی بود تقریبا مخروبه که بعد از بردن اثاث واقعا جای زندگی نیست ، الآن یکماهه تخلیه کردیم با وجود چندین بار تماس با وکیل خواهان، صاحب ملک یکماهه عقب می اندازند و نمی آیند تحویل بگیرد، دادخواستشان، خلع ید و اجرت المثل بود که بعد از برسی قاضی پیشنهاد به وکیل کرد خلع ید کافیه، و قبول کردند وکیل گفت اگر نروند اجرت المثل را مجددا در جریان می اندازیم ، حالا نمی‌آیند تحویل بگیرند ما باید چه کنیم، آیا عریضه ای به دادگاه که ما رفته ایم و خواهان نمیآید تحویل بگیرد به دادگاه جهت اطلاع بفرستم بهتر نیست، یا لزومی ندارد . خواهش میکنم راهنمائی فرمائید.

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
یک لایحه مبنی بر تخلیه با قید تاریخ دقیق به دادگاه ارسال کنید. یا اظهارنامه هم با همین موضوع به خواهان ارسال کنید.

موفق باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد