مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. دادخواست نفقه دادم ! به خاطر تخلف زوج و نفوذ و ... رد شد !
حالا توسط بازرسی ثابت شد كه تخلف صورت گرفته ، مي تونم دوباره همون تاريخ نفقه رو دادخواست بدم ؟ ؟ ؟ و مبلغ زيادي بابت دادخواست بدوي و تجديد نظر پرداخت كردم ، اين هزينه رو چطور بگيرم ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دوباره اقدام کنید بابت نفقه وهزینه ها برگردانده نمیشود وبرای اینکه دوباره هزینه متقبل نشوید حتما با وکیل مشورت کنید ویا وکیل بگیرید تا حقتان پایمال نشود .