مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دوران عقد

سلام وکلای محترم
ما روز خواستگاری با خانواده همسرم توافق کردیم که دو سال عقد بسته بمونیم تا درسمون تموم بشه و بعدش عروسی بگیریم
حالا که 3 ماه پیش عروسی گرفتیم و رفتیم خونه خودمون ، به مشکل خوردیم و شکایت کردن و نفقه دوران عقد رو میخوان
حالا میخوام بدونم با توجه به اینکه توافق کردیم دو سال نامزد بمونیم ، ایا بازم نفقه دوران عقد به خانمم تعلق میگیره؟
و خانواده خانمم به دروغ ادعا میکنن که توافقی در کار نبوده ، حالا من باید چیکار کنم؟ شهادت دادن پدر و مادرم کافیه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله نفقه از زمان عقد به زن تعلق میگیرد ولی مقدار آن کمتر از زمان عروسی می باشد و کارشناس تعیین می کند .