مشاوره حقوقی رایگان - افیوژن و پارگی مینیسک داخلی زانوی چپ

با سلام, سوالی داشتم بنده سال 98 در حین دوره اموزشی در ارتش پای چپم از ناحیه زانو اسیب دید اما چون امریه بودم گفتند بیمه در دوره اموزشی شامل شما نمی شود و پس از اموزشی نهاد امریه کننده باید شما را بیمه کند, فلذا با درد زانو فعالیت هایی که می دادند انجام می دادم فکر می کردم گرفتگی عضلانی است در روز اول مرخصی که از طرف مرکز اموزشی دادند به پزشک مراجعه کردم پس از گرفتن MRIزانوی چپ به بنده گفتند زانوی چپ شما افیوژن شدید به علاوه پارگی درجه دو مینیسک داخلی و پارگی aclپیدا کرده که پزشک گفت برای افیوژن زانو و مینیسک باید عمل کنی و acl را هم حین عمل بررسی میکنم, اکنون مینیسک داخلی را عمل کردم و افیوژن را نیز کشیدم می خواهم بدانم می توانم بابت صدمات وارده یعنی پارگی مینیسک داخلی زانوی چپ به علاوه افیوژن زانو به علاوه هزینه عمل این موارد, شکایت کرده و غرامت بگیرم؟ و سوال دیگرم این است بر فرض اینکه بتوانم غرامت بگیرم میزان غرامت (دیه یا ارش) چقدر است؟ سوال دیگرم این است دکتر برایم 6 ماه استراحت نوشته ایا برای معاف دائم یا موقت اقدام کنم نتیجه دارد؟ ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به شما دیه یا غرامت تعلق میگیرد و مقدار آن را کارشناس تعیین میکند شما باید شکایت کنید وبرای معافیت دائم اقدام نمایید شاید بتوانید کلا معاف شوید .به دادسرای نظامی برای مشاوره بیشتر مراجعه نمایید .