مشاوره حقوقی رایگان - زمان احضار شهود براي رد شكايت الزام به تمكين

با عرض سلام و احترام خانم(زوجه) هستم و متأسفانه من و شوهرم، در حال جدايي از هم هستيم و مطالبه نفقه كردم و دادگاه به نفع بنده رأي داد و شوهرم براي اينكه نفقه ي منو پرداخت نكنه رفته دادخواست الزام به تمكين داده و حالا من براي دفاع از خودم در اين پرونده مداركي كتبي و قانوني و قوي عليه شوهرم نيز دارم و براي اينكه قاضي حرفهايم را در اين پرونده تأئيد بنمايد نياز به ٢ شاهد مرد دارد،در روز ملاقات عمومي از آقاي قاضي پرسيدم:جناب آقاي قاضي،در پرونده الزام به تمكين،شهود را جلسه اول دادگاه حاضر كنم يا جلسه دوم؟ايشان فرمودند:هر زماني كه من در جلسه دادگاه داريد إعلام كردم شهود در دادگاه آماده باشند و بعدش من پرسيدم يعني جلسه ي اول دادگاهمون شهود نميخواد؟ايشان فرمودند:خير خانم محترم،در صورتيكه من اين موضوع را به وكيلم عرض كردم ايشون بمن ميگه: تو كاري به اين كارها نداشته باش چون قاضي فقط پرونده رو خونده و از مفاد مدارك خبري ندارند و چون مدارك كتبي و قانوني و قوي هست شهود را همان جلسه اول آماده داشته باش و قاضي همان جلسه ي اول دادگاه تشخيص مي دهد و رأي را بعدش صادر ميكند حالا بنظر شما، من بايد شهود را در جلسه ي اول با خودم ببرم يا در جلسه ي دوم؟اين را پرسيدم صرفا نميخواهم دو بار مزاحم شاهدين شوم،خواهش ميكنم لطفا راهنماييم كنيد،با تشكر و سپاس فراوان.

پاسخ ها :

داود  هيبتيان قلعه سليمي

داود هيبتيان قلعه سليمي :

با سلام خدمت شما عرض کنم شهود وتمام دلایلی که برای رد ادعای زوج دارید باید همون جلسه اول رسیدگی ارائه دهید حتی اگه قاضی هم شهادت آنها را استماع نکند شما اظهارات آنها را در قالب یک استشهادیه تنظیم کنید وبه دادگاه ارائه دهید درهمان جلسه اول زیرا احتمال داره بعد از جلسه قاضی رای بدهدو جلسه دومی تشکیل نشود

یک وکیل

خانم محترم: اگر وکیل گرفته اید به وکیلتان مراجعه نمایید وکیل شما به شما توضیح داده است چه کاری انجام دهید رفتار شما توهین به ایشان است بنده اگر به جای وکیلتان بودم ضمن استعفا از پرونده شما و دریافت تمام حق الوکاله و خسارتم دیگر تحت هیج شرایطی پرونده شمارا قبول نکرده و به همکارانم نیر توصیه میکردم از قبول پرونده شما خودداری نمایند
شما حق دارید تا قبل از عقد وکالت با 100 نفر مشاوره نمایید ولی بعد از انکه وکیل گرفتید موظف به ان هستید که آنجه وکیل میگوید انحام دهید هیچ شخصی به اندازه وکیل نگران پرونده نمی باشد حتی وکیل از خود شما بیشتر نگران پرونده است