مشاوره حقوقی رایگان - چقدر زمان میبرد تا رای قاضی در سامانه ثنا ثبت شود و چقدر زمان میبرد بعد رای قاضی ابلاغیه صادر شود

با سلام و خسته نباشید.. 7 روز پیش به گوشیم یه اس اومد که رای قاضی صادر شده ولی چهارشنبه که وکیلمون رفت تو سایت از طریق کامپیوترش و البته با شماره پرونده هیچ ابلاغی هنوز نیومده برامون.. خواستم بپرسم چرا؟
و چقدر طول میکشه بعد رای قاضی ابلاغیه صادر شود؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

صدوری رای مشاهده رای در سامانه ثنا ابلاغیه رای