مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

باسلام پدر و مادر من در قید حیات هستند و تقسیم ارث را انجام دادن ما چندتا خواهر و برادریم که ملک پدری به نام بچه ها خورده که همه بچه ها جداگانه از سهم ملک سند تک برگی دارن زمان سند خوردن قید شده تا زمانی که پدر مادر زنده هستن فرزندان حق فروش ملک رو ندارن سوال من اینه که ایا میشه من سهم خودمو به نام کسی دیگه بزنم سندمو انتقال بدم به کسی دیگه و به اون طرف هم اطلاع بدم تا زمانی که پدر مادرم درقید حیاتن نمیتونه سهمشو بگیره

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام باید متن سند مطالعه شود اما تحت شرائطی با پذیرش خریدار می تونید انجام بدین