مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی سربازی

سلام
بنده سرباز سپاه بودم تو دوره اموزشی داخل پادگان تو کلاس تاکنیک رزم انفرادی یه چشمم اسیب دید و با کلی عمل با کمک لنز طبیعی 1دهم دید پیدا کرد و کمیسیون عالی سپاه با 3بار مراجعه و اعتراض بنده الف دادن از خدمت معاف شدم گواهینامم دچار مشکل شده منع استخدام جسمانی هم شدم 35درصد غرامتم دادن که پول یه عمل زیبایی هم نشد با این مشکلات بند الف میزنن میخوام بدونم بعد 3سال دوندگی چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مسیر را شما تماماً طی نموده اید با ارزوی بهبودی کامل اگر اعتراضی دارید باید ب یگان مربوطه مراجعه نمایید