مشاوره حقوقی رایگان - تمكين

باسلام. زوج تو دادگاه اعلام می كنه زوجه تمكين نمی كنه ! ١) اصلا خونه ای در كار نيست ٢) ٢سال خودش ول كرده رفته اصلا يه اس ام اس هم به من نداده چه برسه اظهارنامه و دادخواست الزام به تمكين ٣) به هيچ عنوان نمی خواد زندگی كنه و بارها صداشو دارم كه قسم مي خوره مي گه نمي خوامت برو ، مهريه تو هم ببخش ، برو ٤) من چندبار اظهارنامه امادگي تمكين دادم
سوال :::: پس چطور نفقه بنده رد شده ؟؟؟ من بايد چيكار كنم ديگه ؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نیاز به مشاوره دارید تا راهنمایی درست شوید .