مشاوره حقوقی رایگان - قبول نگهداری خواهرزده

با سلام
بنده خواهرزاده ای 15ساله دارم که در کودکی پدر و مادرش از هم جدا شدند و حضانت بچه تا سن 15سالگی بعهده مادر بود و در این چندسال دو الی سه بار پدرش برای دیدن فرزندش آمد که امتناع کرد و هیچگونه نفقه ای نداده است و هم اکنون به دلیل قاچاق مواد در زندان است، خواهر بنده هشت سال است ازدواج دوم کرده و به دلیل شرایط نامساعد مالی اعتیاد شوهر دوم به دنیا آمدن فرزند دوم از همسر دوم اخلاق بسیار نامساعد ناپدری خواهرزاده ام به من که خاله ایشان هستم در شهر دیگری زندگی میکنم با همسرم پناه آورده و از من کمک خواسته من میتوانم و میخواهم کمکش کنم ولی از قبول مسئولیت میترسم برای مثال مریضی ساده و یا خدای نکرده و یا هر اتفاق نابهنگام دیگری... و یا اینکه پدرش به سراغش بیاید هرچند پسر هیچ تمایلی ندارد و...
من میخواهم تعهدی و یا یک روند قانونی داشته باشم لطفا مرا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اون به سنی رسیده که خودش انتخاب کند با چه کسی زندگی کند . حضانت نگهداری فرزند است که به عهده پدر و مادر است دختر 9سالگی و پسر 15سالگی به بعد می تواند در صورت رسید بودن خودش انتخاب کند با چه کسی باشد .برای شما مشکلی پیش نمی اید .ولی برای راهنمایی بیشتر با وکیل مشورت نمایید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اون به سنی رسیده که خودش انتخاب کند با چه کسی زندگی کند . حضانت نگهداری فرزند است که به عهده پدر و مادر است دختر 9سالگی و پسر 15سالگی به بعد می تواند در صورت رسید بودن خودش انتخاب کند با چه کسی باشد .برای شما مشکلی پیش نمی اید .ولی برای راهنمایی بیشتر با وکیل مشورت نمایید.