مشاوره حقوقی رایگان - بیمه غرامت سربازی

با سلام بر بزرگواران
بنده سرباز اموزشی ناجا بودم بر اثر سر خوردن از پله در حین پاسبخش بودن دچار درد از ناحیه لگن و قفسه سینه شدم و به بهداری مرکز اموزش مراجعه و مسکن به بنده تزریق کردند و پام خوب شد و از پادگان اموزشی ترخیص شدیم. به یگان رفتیم و درد پا و قفسه سینه باز شروع شد و به دکتر عمومی بیمارستان رفتیم اونهم گفت از سرما هست و مسکن زد خوب شد. بالاخره بعد از 20 روز پا درد به ارتوپد مراجعه کردم و عکس انداخت و متوجه شد که سر استخوان ران سیاه شده و یکی از دنده های قفسه سینه ام شکسته شده. پامو عمل کردند و از سربازی معافم کردند اما مدارکمان که به همراه صورت سانحه بود و امضای شاهدان حضور در پادگان که این اتفاق در انجا افتاده. کمیسیون شورای عالی ناجا پاسخ منفی به این پرونده داده.
بنده باید چکار کنم به دادسرای نظام باید شکایت کنم یا ....
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید شکایت کنید ولی اقدام شما یحتمل سهل انگاری تعریف شده است