مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو در ازای چک و بدهی لیزینگ

با سلام و عرض ادب حضور اساتید محترم
سال 95 خودرویی از یه شرکت خودرو سازی به صورت لیزینگ خریداری کردم طی چند فقره چک. بخشی از اقساط رو نتونستم پاس کنم و بعد از مدتی شرکت حکم توقیف گرفت. از طرفی یک فقره چک به مبلغ 60 میلیون هم دست کسی داشتم که اونهم شکایت کرده و توقیف روی همون خودرو گرفته البته تاریخ حکمش بعد از شرکت خورویی هست.. در نهایت خودرو توقیف شد از طرف شرکت و الان بیش از یک سال هست که تو پارکینگه. اصل بدهی به شرکت 40 میلیون و چک شخص 60 میلیون در مجموع 100 میلیون هست که با گذشت حدود 2 سال سود بهش خورده و بیشتر شده. ارزش خودرو الان حدود 90 هست..
ممنون میشم بفرمایید آیا راهی هست من بتونم خودرو رو آزاد کنم ؟ و اگر نیست بهترین کاری که میشه انجام داد چیست ؟
لازم به ذکر هست که چک فوق از طریق کلاهبرداری از من گرفته شده ولی من نتونستم اثبات کنم..
ممنون پوزش میخوام که طولانی شد.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خودرو تا زمان تسویه بدهی هر دو شخصی که از شما شکایت کرده اند در توقیف می ماند و راهی نیست بهتیرین کار هم در این خصوص مراجعه به وکیل است زیرا امر تخصصی است