مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
بنده در دوران عقد قصد جدا شدن دارم. و خانمم طبق عرف دوران عقد در منزل پدریشون هستن
آیا الان که دچار بحث شدیم و به نحوی ایشون به قهر رفتن بهشون نفقه تعلق میگیرد؟
و سوال دوم اینکه بنده حواله ی ماشینی داشتم و حدود یک ماه قبل به اسم پدرم زدم
آیا این مورد رو میتونن توقیف کنند؟
ممنونم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
مطابق ماده 1102 قانون مدنی با وقوع عقد نکاح وظایف و تکالیف زوجین در برابر هم برقرار می گردد یکی از تکالیف زوج دادن نفقه است مگر اینکه زوجه بدون مانع مشروع تمکین ننماید . اما در مورد مهریه و توقیف اتومبیل ، اگر سند ماشین به نام شما نباشد نمیتواند انرا توقیف نماید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله نفقه تعلق میگیرد ولی ماشین را نمی تواند توقیف کند .