مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام بنده و خانمم در دوران عقد به مشکل خوردیم و ایشون در منزل پدری به سر می برن و وضعیت بلاتکلیف مانده و بنده قصد دارم که ایشان ابتدا درخواست طلاق بدهد
تکلیف نفقه ایشان در این مدت چه میشود؟
و آیا این کار ایشان عدم تمکین هست؟
لطفا بنده رو راهنمایی کنید که بهترین کار چیست؟
من کلا ایشون رو نمیخوام

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما اظهارنامه ودادخواست الزام به تمکین بزنید تا زمانی که طلاق صورت نگرفته و شما رای عدم تمکین نگرفته اید نفقه به ایشان تعلق میگیرد .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به مجرد وقوع عقد نکاح حقوق وتکالیف زن وشوهر برقرارمیشود یکی ازاین تکالیف تمکین زن ازشوهر است لکن زن بنابر شرایطی که قانوناویاشرعاعذرموجه محسوب شود می تواندازایفای وظایف زناشویی امتناع کند درحالتی که سوال فرمودید اگرزن باکره باشد ومهریه وی حال باشد می تواند ازتمکین امتناع کند تاشوهر اجباربه پرداخت مهریه گردد ودراین وضعیت نفقه نیز به ایشان تعلق میگیرد چراکه باعذرموجه تمکین نمی کند طلاق به درخواست زن سخت ودشواراست اگر تمایل به ادامه زندگی ندارید بهتراست که بصورت طلاق توافقی ازهم جداشوید