مشاوره حقوقی رایگان - مزایده زمین ارثی

با سلام و خسته نباشید یه قطعه زمین با محوطه خانه ارثی پدرم بود که تقریبا نزديک 60 سال در آنجا زندگی می کردم و در کل سهم 13بوده سه سهم و مادری یک هشتم را خریداری نموده بودم وراث دیگه رفتن شکایت کردن و بدون اطلاع که به دادگاه برم نامه مزایده را فقط به دستم رساندن هیچ اخطاری بدستم نرسیده بود اخطارها توسط خودشون یا سرباز امضا گرفته می شد در زمان مزایده فقط حضور داشتم وکیل هم گرفتم ولی متاسفانه کاری واسم انجام نداد در قیمت زمین اعتراض کردم و قیمت رو نسبتا بالا بردن ولی قیمت واقعی رو باز اعمال نکردن سوالم اینه آیا با وجود اینکه چند سهم رو از قبل خریداری کرده بودم می تونستن زمین خريداری شدم رو مزایده بزارن و از این موضوع تقریبا 3سالي می گذره الان می تونم ادعا کنم با وجود اینکه امضا تحویلی اخطار جهلی بوده. و فقط نامه مزایده به دستم رسید ممنون می شم راهنمايم کنید .

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تحت شرائطی بله بهتر است حضوراً به دفتر وکیل مراجعه کنید