مشاوره حقوقی رایگان - پارگی شدید مینیسک و درصد و غرامت

باسلام
بنده اعزامی سال 91 و سرباز ارتش بودم که در حین تمرین رژه دچار آسیب دیدگی زانو شدم و با مراجعه به بهداری و اعزام به بیمارستان و انجام ام ار ای متوجه شدم که زانوی چپم دچار پارگی شدید مینیسک شده و صورت سانحه تشکیل دادم و به شورای پزشکی رفتم بعد از ماه ها و کلی هزینه موفق به 7 درصد نقص عضو و دریافت دیه از بیمه کوثر شدم وقتی به بیمه مراجعه کردم در سال 92 به من مبلغ 140 هزار تومن دادن که واقعا پول ویزیت دکتر ها و متخصصینی که میرفتم نمیشد و در نهایت با بیمه تامین اجتماعی و نه نیروهای مسلح زانو خودم رو عمل کردم حالا متوجه شدم که در صورت نداشتن مینیسک چپ به زانوی راستم آسیب وارد شده درخواست بنده این است که آیا این پول غرامت به حق است چرا به من گفتن تو وظیفه ای و نمیتونی جانبازی یا دیه بیشتری بگیری واقعا این عدالته؟ من در پادگان و حین خدمت برام این اتفاق افتاده الان برای راه رفتن و بالا رفتن از پله مشکل دارم در صورتی که قبل این اتفاق ورزشکار حرفه ای بودم و میدویدم و وزنه میزدم حالا واقعا درک میکنم که نقص عضو هستم و بالا رفتن سن میدونم مشکلاتم چند برابر میشه و نسبت به این رای شورای پزشکی اعتراض دارم لطفا اگه امکان اعتراض هست و میشود جانبازی یا دیه مناسب گرفت راهنمایی بفرمایید با اینکه در سال 91 بوده آیا امکان اعتراض به رای شورای پزشکی هست ؟ بنده تمامی صورت سانحه و پرونده های لازم رو به صورت کپی دارم
باتشکر

پاسخ ها :

علي  فرهادي

جناب آقای علي فرهادي :

سلام ان بتونید ثابت کنید اون زانوی سالمون در اثر فشار همین ضربه در حال تخریب است می تونید دست مازاد بخواهید