مشاوره حقوقی رایگان - تبعیض در انتقالی به علت داشتن پارتی

سلام و وقت بخیر
من کارمند پیمانی یک اداره کوچک در شهرستان لردگان می باشم
من و همکارم هر دو با هم استخدام شده ایم با تعهد 10 ساله که 4 سال از روی آن می گذرد همکارم که خانم است با قانون بومی شهرستان استخدام شده است در حالی که اهل شهر مرودشت می باشد ولی چون شوهر خانم اهل لردگان می باشد به این خاطر استخدام شده است همچنین قابل ذکر می باشد که هنگام استخدام هر دوی ایشان یعنی همکارم و شوهرشان در شیراز سکونت داشته و شوهر این خانم در شیراز کارمند می باشند.
همچنین ایشان با معاون و مسئول کارمندان اداره کل آشنا بوده رفت و آمد خانوادگی داشته و همچنین هم کلاسی بوده اند.
ایشان به علت یک مشکل که طبق تحقیق بنده دوره درمان این مشکل کلا 30 روزه است می خواهند ایشان را انتقالی بدهند در حالی که من تنها فرزندی هستم که پیش مادرم هستم و پدرم را چند وقت پیش از دست داده ام مادرم مریض است و نیاز به مراقبت و هر روز رفت آمد می کنم.
چگونه می توانم مقابل این تبعیض و پارتی بازی به ایستم

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

اگر از را اداري نتيجه نمي گيريد از طريق ديوان عدالت اقدام كنيد