مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام مغازه

باسلام و تشکر از پاسخ به سوال قبلی اینجانب.
در ادامه فروش یه باب مغازه 125 متری، اکنون خریدار مدعی است اینجانب نمیتوانم پشت بام مغازه جداگانه بفروشم! در مبایعه نامه ذکر شده یه باب مغازه متراژ 125 متر سرقفلی واگذار میشود.. اما صحبتی از حریم هوایی نشده! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور میتوان این امر را انجام داد.. شکایت از خریدار لازمه آیا؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

اگر فقط سرقفلی واگذار شده است مستاجر حق تغییر در پشت بام و یا اسفاده غیر متعارف را ندارد