مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر

سلام. پدرم فوت شده. و یه منزل کلنگی و زمین مونده. که نامادریم مهریه اش رو که 300سکه بهار آزادی است رو میخواد. درصورتی که کل ارث هم کفاف مهره ایشون رو نمیده. و حتی 114تا سکه اش هم نمیشه. و پدرم از این خانم که زن عقدیشون هس. فرزندی ندارند. چه مقدار از مهریه به ایشون تعلق میگیرد؟ و اینکه آیا به بچه های زن اول هم ارثی میرسد؟ یا اینکه تمام اموال به نامادریم میرسه بابت یک چهارم ارث و مهریه شون. ممنون میشم توضیح بدین. (ضمن اینکه اموالی که مونده از پدربزرگ و مادربزرگمون که فوت شدن و تقسیم نشده مونده.) نه خود پدرم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا کل مهریه پرداخت میشود اگر اموالی باقی ماند نسبت به ورثه تقسیم میشود