مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد در موعد مقرر در بازسازی ساختمان

با درود.آپارتمانم را دادم برای بازسازی در زمان مشخص و قیمت مشخص .اما پیمانکار هر باربا بهانه ای تعهداتش را نادیده گرفت ومبلغ قرارداد را افزایش داد تهدید به تعطیلی پروژه وگاهی هم تعطیل می کرد چون میدونست که من دوماه خونه اجاره کرده ام مجبورم به خواسته هایش تن بدهم تاجاییکه الان متوجه شده ام با زیر فشار قرار دادن همسرم قرارداد مجددی با او امضا کرده پروژه ای که قرار بود یک ماه نهایتا یک ماه ونیم تمام کند هنوز با گذشت چهارماه بعضی ریزکاریها مانده وامروز وفردا میکند پول رو کامل گرفته ولی کار را تحویل نمیدهد هر اشکالی هم بوجود میاد به کالای نامرغوب و....ربط میدهد .هیچ مسئولیتی را نمی پذیرد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که قرارداد و مفاد آن مورد بررسی قرار گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما شکایت نمایید
و شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید
و در صورت عدم امکام اجبار متعهد ، شما میتوانید برای انجام تعهدات به شخص دیگری مراجعه نمایید
و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید