مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در کار هنگام شیفت کاری در سال 95

باسلام بنده در سال 95 برج 8 در شیفت کاری انگشت دستم به راهبند ورودی تونل برخورد کرد و له شد به مدت 9روز بستری بودم ولی تامین اجتماعی شعبه 28 شرق تهران هیچ گونه مساعدتی با بنده چه از لحاظ هزینه بیمارستان هزینه فیزیوتراپی هزینه دارو با بنده نکرد و همه را از جیب خودم دادم و الان در حال حاضر انگشت پنجم دست راستم کاملا کج شده و زاویه 90 درجه درست کرده است و هیچ گونه حرکتی ندارد و قادر به گرفتن هیچ شی نیستم در واقع نقص عضو هستم لطفا کمک کنید که بتوانم از تامین اجتماعی حقم را بگیرم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام ننوشته اید کارفرما کی بوده ؟
کارشناس اداره کار نظر داده؟

پزشکی قانونی رفتید؟